Igår kväll

Eftersom jag var för upptagen för att blogga igårkväll så tänkta jag dra igenom min kväll en snabbis nu istället.....

Jag fick höra en tråkig nyhet strax efter att jag hade bloggat sista gången.
Di-Rect har splittrats. Tim (sångaren) hoppade av. Igår. Hans musiksmak har tydligen ändrats och fått honom att inse att det inte är den typ av musik han vill göra.. Så nu tänker han istället satsa på en solokarriär. Jag håller tummarna för honom, det kan säkert bli något bra. Men.. VI HADE JU FÖR FAN PLANER! AAAAHRGH!! Det är förjävligt, rent ut sagt. Jag ville dock inte låta det förstöra mitt humör (det är ändå inte riktigt lika illa som om det vore TH, då jag antagligen hade gått under) så vi åkte och solade som planerat. Jag var försiktig och skippade förstärkningen eftersom det var ett bra tag sedan jag solade sist. När vi var klara så promenerade jag & Jessy hem för att få lite motion istället för att ringa efter skjuts. Skönt!
Hemma var det tacos & tillbehör uppdukat på bordet och de kommande timmarna spenderades sen vid köksbordet tillsammans med Lina och mamma, där vi njöt av den goda maten, lyssnade igenom skivor och fick härliga minnen av gamla låtar. Jättemysigt! Som alltid när det är vi tre.


Idag ska jag försöka fixa om lite i bloggen och göra en header. Den som finns nu är så ful att jag skäms, och inge personlig alls. Så nu ska jag allt fixa ihop nåt. Sabina (som ska vara snäll & hjälpa mig om hon fortfarande vill) får säkert göra headern lite snyggare sen, men först ska jag testa mig fram på egen hand så jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut. Men den kommer antagligen inte upp idag. Vaknade senare än vad jag tänkt mig så det finns inte riktigt tid till att be någon sätta dit den, jag vill inte sitta framför datorn en hel fredagkväll. Jag har dock inga planer för kvällen än, men imorgon blir det fest i Västerås! Vilket påminner mig om att jag borde åka in dit och kolla efter ett par snygga skor att ha... Hur som helst, vi får se vad som händer ikväll, nu ska jag i alla fall gå ner och ta något att äta. Puss!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Di-Rect är bra! Gillar deras låtar :]

2009-03-13 @ 17:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0