Svaren - Del 2

Vad är ditt absoluta framtids drömscenario...vart vill du bo, hur,med vem, jobb eller ekonomiskt oberoende?
Svar: Jag vill bo i Los Angeles ett tag med min syster. Tillsammans till en början och sedan så får man väl se vad som händer. Att vara ekonomiskt oberoende skulle inte vara fel, men även om jag vore det så skulle jag vilja jobba med något som jag brinner för. Jag vill skapa något som berör människor på ett positivt sätt. Det finns flera förslag till vad det kan vara och jag vill försöka förverkliga flera av förslagen i LA. Vad det är tänker jag inte gå in på idag, följer ni bloggen så kommer ni få veta när tiden kommer.




vem är snyggast i hela världen?
Svar: Oj, svårt... men Orlando Bloom och Tom Kaulitz måste vara i toppen!



Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Svar: En perfekt dag innehåller sol och underbart väder hela dagen, att umgås med människor jag tycker om och ha riktigt, riktigt roligt precis hela dagen. Toppen humör från morgon till kväll och en och annan rolig överraskning.


Snyggaste kvinnliga och manliga skådespelaren enligt dig?
Svar: Snyggaste kvinnliga blir nog Jessica Alba, en av de vackraste manliga är absolut Orlando Bloom.


*Filmtips?
Svar: The Boondock Saints! Alla borde se den. Många kan tycka att den är lite konstig första gången de ser den, men jag tycker den är grymt bra och även riktigt rolig.




Har du någonsin varit kär? Ditt seriösaste förhållande?
Svar: Ja, jag har varit kär. Mitt seriösaste förhållande varade i 6 år, varav vi var förlovade i 3.


Är du nöjd med ditt självförtorende?
Svar: Ja, nu för tiden känner jag mig nöjd. Jag har inte alltid varit lika självsäker men de senaste åren har det blivit enormt mycket bättre - and it keeps getting better!


Tre saker du gillar med dig själv (utseendemässigt) och har du några komplexer?
Svar: Det kanske låter lite udda, men jag älskar att jag har naturligt smala handleder eftersom jag tycker att det är fint på tjejer. Sen gillar jag att jag har en någorlunda proportionerlig kropp (inte för korta ben för överkroppen och tvärt om) och mina smala vader. Har dock fått höra att de är "för smala" men personligen så föredrar jag långa, smala vader, så jag är nöjd. Vad det gäller komplex så anser jag att man ska koncentrera sig på de saker man är nöjd med, det är bara onödigt att hela tiden tänka på saker man vill ändra på.


Bästa TH upplevelse, och varför?
Svar: Oj, det står egentligen mellan två, men jag måste nog säga att det var när jag såg dem i Amsterdam, 8:e Oktober 2007. Därför att jag träffade folk som jag fortfarande har kontakt med och har träffat flera gånger efteråt.. Och speciellt för att det var första gången jag såg dem live på scen. Jag hade ju träffat dem i Stockholm några månader innan, men aldrig sett dem uppträda, så att höra musiken live för första gången var verkligen.. speciellt, måste jag säga. Det är jag säker på att de flesta fans säger om deras första TH-konsert. Att vi sedan träffade dem utanför deras hotell lite senare samma kväll gjorde bara kvällen ännu mer perfekt. Lyckan var obeskrivlig.




Hur var dina skolår under högstadiet?
Svar: Så här i efterhand önskar jag att jag hade tagit vissa delar av skolarbetet lite mer seriöst, men jag hade ändå helt okej betyg när jag gick ut. Åren i högstadiet bestod mycket av att umgås med klasskompisarna, skaffa nya vänner, smita ut och festa på nätterna när man inte fick (allt var ju roligare när man inte fick göra det, haha), kärlek och kärlekstrubbel, tjafsa med skolans äldre tjejer (det var inte så poppis att vi umgicks med killar i deras ålder), smygröka bakom "stora stenen" och bli påkommen av vaktmästaren så man fick plocka fimpar på rasterna (haha!) och ha kul som ung tonåring. Jag var verkligen ingen "bitch" eller bråkstake men lyckades ändå bli avstängd från en del av skolans område. Woops.


Har du någon kvinno-förebild? Varför?
Svar: Inte någon riktig "jag vill vara som du", det tycker jag är onödigt. Men jag tycker att Marilyn Monroe var en fantastisk kvinna. Både en bra sångerska och skådespelerska - som båda är drömmar för mig fast jag inte kan sjunga för 5 öre - och sedan så tycker jag även att hon är historiens vackraste kvinna. Hon var personifieringen av glamour, jag kan inte inte se upp till henne.




Galnaste random upplevelse?
Svar: Wow.. bara för att jag måste komma på någon nu så gör jag inte det...

Kommentarer
Postat av: Malin

wow!



6 år i ett förhållande vid så ung ålder. Det är imponerande!

2009-06-06 @ 23:33:54
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: johanna

Idaaaaaaaaa jag hatar verkligen bilden på mig när vi väntar på TH;(!!!!!!!<3 Täck över mig eller nå..

2009-06-07 @ 00:59:11
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: m

vadå orlando? :O, TOM LÄTTTT <3!

2009-06-07 @ 19:09:23
Postat av: Anonym

jag e på till LA

2009-06-07 @ 23:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0