Saturday - June 27

Börjar med att berätta lite om gårdagen.

Jag, Lina, Max, Selahn och Cassandra gick en sväng på city festivalen, åkte karuseller och åt langos. Köpte ett snyggt nitarmband och hittade även ett fint halsband med Michael Jackson i ett silverhjärta som jag tänkte köpa och sätta på antingen ett armband eller bara med en snyggare kedja... Men jag var tvungen att spara pengar till kvällen så det fick vara. Men fint var det. Tiden gick jätte fort och när vi satte oss i bilen för att åka hem så var klockan redan halv 11. Vi skulle hinna åka hem (som tar ca 20 min), byta om och fixa oss lite, träffas igen för att förfesta ett tag och sedan gå ner till öltältet - allt innan klockan 1 (!) då vi trodde att det stängde. Snacka om stress..

När de släppte av mig hemma så sprang jag bara in & bytte byxor, tog ett glas vin och sedan kom Max & hämtade upp mig igen. Vi hämtade de andra och åkte hem till Lina där vi började förfesta medans vi kände oss stressade, ända tills vi kollade i "suringen" och såg att det stängde klockan 2. Vilken lättnad.

Så vi stannade där lite längre, spelade ölspel och pumpade musik. Gick ner frammåt halv 1 och träffade vänner & bekanta och dansade tills det stängde. Kul var det! Det blev efterfest hemma hos Lina, sov kvar där och somnade inte förrän vid 6-tiden imorse. Ville skjuta någon när jag vaknade klockan 2 och insåg att jag var tvungen att åka hem och börja fixa mig inför den här kvällen. Eller, tvungen är man väl aldrig, men jag ville inte komma försent till middagen.

Nu är jag hemma och har nyss ätit kycklingfilé. Lina har inte skickat över bilderna från igår ännu så de kommer imorgon istället. Ikväll är det fest igen så jag ska ta och börja fixa mig, vi hörs om en stund!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Vart finns halsbandet med Michael Jackson i och köpa? :)

2009-06-27 @ 18:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0