Konstiga drömmar väcker gamla minnen

Hallå! :) Även fast jag gick & la mig tidigare än vanligt så gick jag inte upp förrän vid 3-tiden idag. Vaknade vid 1, men försökte somna om varje gång jag vaknade efter det... Jag drömde nämligen om TH och ville allt annat än att vakna, haha. Bill hade precis kommit ut ur duschen och stod i handduk framför rulltrappan i ett rum i en arena (det hade varit en gala i arenan tidigare på kvällen, men inte i det rummet han var i). Tom, Georg och Gustav skulle strax komma ner med Saki (!) nerför rulltrappan och vi + ca 15-20 andra fans var i rummet men Bill såg oss inte, så han stod där med handduken runt höfterna och torkade sig med en mindre handduk. Haha, vilken dröm.

Drömmen, speciellt rulltrappan, fick mig att tänka på den dagen jag "träffade" dem på flygplatsen för 1 år och 2 månader sedan. Hur jag och Emelie stod tryckta mot glaset och uppmanade de andra att vara lugna och inte skrika när killarna kom, och hur jag kollade fundersamt på människan som kom ner för rulltrappan och för några sekunder undrade hur Lina hade kommit dit - innan jag såg Tom stå snett bakom och insåg att det var Bill jag tittat på. Och hur vi sen, som bett folk att inte skrika, var de enda två som skrek rakt ut när vi förstod att det var TH. Haha! Nu har jag nyss ätit och ska flytta över till Linas dator för att sno lite låtar av henne. Vi hörs senare! ♥


Baby boy you stay on my mind

RÄTTELSE: Det var den 2:a Nobember - inte 4:e som det står på bilden. Det var konserten som var den 4:e. Haha, bra att jag ens minns datumet!

Kommentarer
Postat av: p

Gud så underbart.

2009-01-27 @ 19:34:56
URL: http://petriss.blogg.se/
Postat av: camilla

Sv: Åååh snygging han är :D Vad tycker du om min Bild på Bill som jag ritat då? :P

2009-01-27 @ 19:36:05
URL: http://camillajarvas.blogg.se/
Postat av: Anonym

På bilden står de att de är i Köln 4 november men vid dina kategorier står det att du såg dem på flygplatsen i köln den 2 november, vilket är rätt :D?

2009-01-28 @ 18:50:00
Postat av: IDA

Haha, OJ! Det ska vara den 2:a November! Det var konserten som var den 4:e, haha, blandade ihop datumen. :'D

2009-01-28 @ 21:33:44
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0