Ett perfekt slut på fredagkvällen

Efter att ha ätit en god middag med familjen framför tv:n och Let's Dance så satte jag mig och testade olika sminkningar (ja, vissa av er kanske tycker att jag är knäpp, men efter att flera gånger i veckan se nya videor från makeupartister på youtube så tycker jag att det är kul att försöka återskapa dem på mig själv. Kul med nya idéer, att testa saker man kanske inte skulle provat i vanliga fall). Min sotade, lila sminkning blev bäst. Jättesnygg som "wet look" också. Gud vad jag började längtar till sommaren och Alanya nu.. Åh...

I alla fall så kom Lina och Max hit för en liten stund sedan, efter att ha varit på något som skulle varit en fest, och Max hade med sig strålande nyheter. Jag är så glad, jag kan inte sluta le. Jätteglad för Max skull! Och även för min egen. Jag ska berätta lite senare vad det handlar om, antingen på tisdag eller onsdag då jag vet mer om saken. Iiiih, haha, så jävla glad! Det gjorde min dag och blev ett perfekt slut på kvällen!


Dags att sova nu. Puss!





Kommentarer
Postat av: elsa

svar; tack detsamma :)

2009-01-31 @ 11:58:17
URL: http://thisisonlyagame.blogg.se/
Postat av: FEBB

Bältet? jaha! ah det kmr från en tygaffär, bara en liten tunn tygbit inte meningen som bälte eller skärp men jag gjorde det ändå, tack så mkt du :)!



åh gör du? shit va roligt, ja jag började lyssna på de i oktober 2008(!!) haha väldigt sent men jag älskar de så mycket nu, ojoj. Nu har jag zimmer dvd;n på och springer runt , ensam hemma som tur är.. AH de är underbara. Ja det kanske vi gör! Då får du komma fram iallafall du ser louise den lilla skitungen;) .. Ska du på den i sverige i maj-juli?

2009-01-31 @ 12:01:48
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: malin

Ha ha, skönt att det finns fler som jag. Brukar åxå kolla runt på Youtube hela tiden och försöka kopiera sminkningar. Hade varit jätteroligt om du lade ut lite bilder sen. Lite inspirations tips kanske?



KRAM

2009-01-31 @ 12:43:18
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag vet om en tjej som också håller på med make up som du gör, och som är i din ålder! Du kanske vet vem hon är eller något.. jag vet inte. :)



Hennes blogg: http://sussiessaga.blogg.se

2009-01-31 @ 14:18:53
Postat av: Sarah

Jag vet om en tjej som också håller på med make up som du gör, och som är i din ålder! Du kanske vet vem hon är, jag vet inte. :)



Hennes blogg: http://sussiessaga.blogg.se

2009-01-31 @ 14:21:08
Postat av: Anonym

Vad hände då??

2009-02-01 @ 18:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0