NEON LIPS




En av de största sminktrenderna den här våren och sommaren är ett riktigt knallfärgat läppstift. Som ni vet så älskar jag läppstift och tycker att ett färgglatt är perfekt att ha med i väskan om du t.ex. behöver en mer neutral look under dagen och inte hinner hem innan kvällens festligheter eller bara vill piffa till din look lite för en uteservering eller middag.

Tänk på att ha ordentligt återfuktade läppar samt att du har peelat bort eventuella torra flagor med t.ex. en frottéhandduk eller en fukig tandborste.  Kalla nyanser som drar åt det blåa hållet är att föredra om du vill att tänderna ska se vita ut; läppstift som har orange/varma undertoner kan tvärtom göra att tänderna ser gulare ut.

Om du tänkt ge dig ut på jakt men är osäker på om läppstiftet du gillar går åt det varma eller kalla hållet så är det bara att rådfråga expediten i butiken. Exempel ser ni här ovan; första delen av bild 1 har en tveklöst blå underton medan modellen brevid bär en varm nyans. Nedanför ser ni först en lite varmare och sista modellen har en kall ton. (Nä.. Har för mig att de sista två är samma och egentligen bara tagna i olika ljus. Men för att illustrera..) See the difference?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Asså bakläxa. Blått och gult är motsatsfärger och framhäver därmed varandra. Vill man att tänderna ska se vitare ut ska man välja ett med gula toner, liksom rött och oranget, medan läppstift med blåa toner kommer ge intrycket av gulare tänder.

2011-05-27 @ 20:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0