LIPSTICK MANIA | UNICORNS









De 3 första färgerna av de 13 jag lovat att recensera kommer från Lime Crime. Visst ser de fina ut? Förpackningarna ser lite väl plastiga ut för min smak men the sparkling unicorn som pryder hylsan kan jag inte låta bli att älska.

Namnet Centrifuchsia säger egentligen allt; det är en fuchsia helt enkelt. Bra pigmentering som med alla 3 och så otroligt fin (som ni ser om ni klickar på namnet). Countessa Fluorescent är mer bubblegum/Barbie-rosa och en färg typisk för vad jag skulle måla på mina läppar en lugn kväll när jag bara glider omkring hemma osminkad i mjukiskläder och ser allmänt opiffig ut. To be honest, that's the reason I chose it. Haha.. Jag tänkte på hur jag ibland kan känna mig så "noll" såna kvällar och hur ett läppstift i en kul färg då somehow fungerar som ett happypill (även om det kanske inte alltid förbättrar mycket på utsidan. Haha). Min lillasyster gjorde t.o.m. en parodi av mig med läppstift på för vår mamma när vi hade myskväll ihop i höstas: "Jag heter Ida och jag sätter på mig läppstift för att slappa och titta på film." vilket resulterade i att hon vek sig av skratt för likheten. Haha.. Jag får någon slags kick av läppstift - kan inte riktigt förklara det.

Ett svart läppstift fanns med i MAC's Style Black collection 2009 men enligt alla recensioner/jämförelser jag läst så är det här både mer pigmenterat och bättre. Bara namnet Styletto får mig uppspelt. Alla som vill ha ett svart läppstift BÖR kolla in det här.

Inte nog med att LC redan har udda färger (för $16.00/st) som ljuslila, ljusblått och klarorange - i Mars släpper de även tre nya med kollektionen "Pop Romance". Ett mintgrönt "Mint to be", en ljusbeige färg vid namn "Coquette" och det ljusgula "New York city".. aaaand of course I want then all. Haha. . .  Dupes på några av LC's färger fast med en lite mer glossig finish hittade jag hos Viva la Diva på Åhléns; ett tips till er som är sugna på färgerna men ogillar nätshopping.


Kommentarer
Postat av: Mariam

UHHH TOTALLY GONNA ORDER!

2011-02-19 @ 07:29:55
URL: http://starringmariam.blogg.se/
Postat av: BAARRCCAA

woooow, incredible!♥

2011-02-19 @ 09:53:07
URL: http://www.baarrccaas.world.sblog.cz
Postat av: Mariam

Här är den bästa bilden jag har :) http://starringmariam.blogg.se/2011/february/zebra-nails.html Kram!

2011-02-19 @ 17:20:03
URL: http://starringmariam.blogg.se/
Postat av: Mariam

Btw kul med så mycket gemensamt! :)

2011-02-19 @ 17:28:48
URL: http://starringmariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0