January Beauty Favourites

Jag tänkte börja visa mina månadsvis eller säsongsvis mest använda beauty products för att ge lite tips till de som är intresserade.  Allt mellan Mars och Maj månad kommer att komma ihopslaget som Vårfavoriter i slutet av Maj men innan det har jag två vintermånader att visa. Vi startar med att kora Januarifavoriterna!


Patisserie lipstick, MAC: Det har inte varit lika mycket variation som annars den här månaden eftersom jag inte har sminkat mig så ofta  men när jag väl gjort det så har jag oftast valt det här neutrala, aningen rosatonade nudestiftet. Lustre är inte min favoritformula men gillar ändå det här för att det är neutralt i färgen och nästan känns mer som något återfuktande än ett läppstift.

• Depend Rigdefiller jämnar ut nagelytan genom att lägga sig i eventuella sprickor. Hittade en flaska i min mammas samling & det har fungerat bra för mig.

Lime Crime "Countessa Fluorescent" lipstick: En riktigt bright rosa färg som piggar upp i vintermörkret. En närmare recension kommer snart!

Nagellacket "Bronze Green" från Mavala har varit favoriten på naglarna whenever jag inte bara haft något neutralt. Känns som allt i sminkväg har varit väldigt neutralt överlag faktiskt. Nu längtar jag efter (gladare) färger!




Om ni har några favoritprodukter (just nu eller överhuvudtaget) så är ni som alltid varmt välkomna att dela med er. Tips uppskattas alltid!

Kommentarer
Postat av: Clara

Kan vi få se en swatch av Patisserie? :)

2011-02-05 @ 17:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0