BK rockin' a burgundy eye makeup look in Paris
Inte många skulle klara av att bära upp den här burgundy/brun/charcoal-svarta looken med sådan bravur som Bill Kaulitz gjorde på en modevisning i Paris tidigare i veckan. Den glossiga effekten var ett smart drag för att kunna måla mycket av just burgundyfärgen under ögat utan att se sjuk ut.

Burgundy är en av mina favoritfärger den här hösten så jag ger tummen upp här även fast jag föredrar färgen på läppar. Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Lina

Sv: I hope so! :D Ska prova dom idag, tänkte fixa till mig lite till middagen :D

2010-10-09 @ 16:48:26
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: Matilda

Tycker det är gött. Lite kul att se annat än bara det svarat runt ögonen på mannen. =) Tummen upp här ifrån. jag tänkte fråga dig Ida om du skulle kunna ge lite tips på sminkining till Halloween? Om man ska avra en död person eller en vampyr. Hur kan man göra en snygg sminkning?

2010-10-09 @ 16:57:35
URL: http://matildaekvall.blogg.se/
Postat av: Peyton

aww noo!! are you going anywhere exciting!? :D I'm broke at the moment too but hopefully might just get a blusher or something :D MAC Is fricking addctive!

2010-10-10 @ 03:27:41
URL: http://peytonvegas.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vad konstigt, jag kan inte kommentera till inlägget över. Det är väl blogg.se som strular, som vanligt. :PSvar: Gud vad glad jag blir av alla dina snälla kommenterar till massor av mina inlägg. Jag har läst din blogg jätte länge, men jag är alltid så dålig på att kommentera. Jag måste bli bättre.

Men då var det säkert den kollektionen jag såg. Är MAC sminket mycket dyrare i Sverige än här i USA? Jag har det bara bra här borta på andra sidan atlanten. Jag trivs jätte bra verkligen! :)Jag har en systemkamera, en Canon EOS 450D. Den är mer än 2 år gammal nu. Så om du köper just den modellen kan du nog få den rikitgt billigt nu. Men annars finns det massor med nya varieranter, tex Canon EOS 500D. Min syster har den, och den är liiite bättre, för du kan både göra videofilmer med den och se vad du fotar i själva displaynen, så du inte behöver kolla i det lilla hålet (som du gör på gammla kameror med film i) som jag måste göra. Men själva kvaliteten på bilderna är det samma. :) Jag redigerar inte mina bilder så mycket alls, jag förbättrar ibland färgerna lite i Photoshop. Men det är oftast allt. Jag är oftats för lat för att göra bättre redigeringar. :P

Men din kamera tar väl bra bilder? Jag tycker alla bilder du har på din blogg alltid är väldigt fina.

2010-10-10 @ 06:48:20
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: zara/nä

sv: tack så mycket! Glad jag blir att höra sånt ^^

det skulle vara mitt absolut bästa förutom att vara journalist på en musiktidning ;) men det är verkligen något jag vill hålla på med.

2010-10-10 @ 13:04:05
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: Lise

jag kunde inte kommentera på den senare inlägget så jag skriver här istället.taack! :D:D det var jätte simpelt att göra.jag har shoppat mig dom där två paletterna som du har. 120an o nudesen. lekte lite med 120an i fredags när jag kom hem. trodde aldrig att färgerna skulle hålla sig kvar på samma plats, men jag gick ut o när jag kom hem såg de precis likadant ut som innan jag gick! helt wonderful! nu kan jag bli en lika bra mejkare som du!

2010-10-10 @ 13:17:30
URL: http://megumi.blogg.se/
Postat av: Essi

Sv: Tack! :D Och ja, jag har sett det. Men du vet när man har världens minsta småsak att göra, och bara för att man SKA göra den så låter man bli av ren lathet? Ja, jag har helt enkelt inte orkat tagit upp plånboken ur väskan och kollat på kvittot från Maxi. Haha. Psykiskt det där. Den hemska och lata sanningen. Men ska göra det idag, och så svarar jag på fb! ;)

2010-10-10 @ 13:21:08
URL: http://blacksunshine.blogg.se/
Postat av: josefin mandarin

åh Bill är så jävla vacker!!svar: Jag använder Photoscape, vilket är ett gratisprogram som går att ladda ner hur enkelt som hellst, bara att söka på det :)

Och tack så mycket!

2010-10-12 @ 15:29:47
URL: http://mkeys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0