Valborgsmässoafton

Hade ni roligt i fredags? För mig var det nog den bästa utekvällen på länge. Jag och Lina tog båten ut till ön Elba vid 8 men istället för att gå upp och in till restaurangen/dansstället på en gång så vek vi av in på "Kärleksstigen" som det nu så fint hette och satte oss på en bänk på klipporna, drack vin och spelade musik. Sjöng med för allt vi hade när Humanoid-låtarna kom gjorde vi också. "LASS DIE HUNDE LOOOOS.." Hahaha... När de andra kom med en senare båt så gick vi in tillsammans och fortsatte kvällen där med goda drinkar och dans. Kan inte säga annat än att det blev den bästa Valborg på åratal. Tack för det!



I väntan på båten



Inte för att man måste dricka bara för att man åker ut till den här ön men i och med att en restaurang med bar och dansgolv i stort sett är det enda som finns på ön så kan jag inte låta bli att tänka på hur livsfarlig den här.. saken.. lär vara egentligen. Någon som vet om den är till för något särskilt?


Kände mig tvungen att testa klättra upp halvvägs (självklart medan jag var nykter - skulle aldrig göra det annars) för att titta på utsikten och glömma min höjdskräck för ett tag. Ångrade mig relativt snabbt!




Hela gänget på Elba


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0