Neutral and simple eye lookEyes:
- inc. Eyeshadow Honey/408 applicerat med MAC Fix + i ögonvrån på inre delen av ögonlocket.
- IsaDora Golden Laurel i ögongloben och på yttre ögonlocket.
- Make Up Store Vanilla under ögoat och under ögonbrynet som highlight.
- Nivea Expert Eye Liner
- Maybelline Falsies mascara


Jag gillar den här enkla ögonlooken som innehåller jordnära färger men ändå har en nice sheen to it (Översätt snälla någon. Jag är så dålig på svenska sminktermer.) tack vare den ljusa inc-skuggan som faktiskt är Cubus egna märke. Just den här looken är väldigt fin till ett starkt rosa läppar (som jag gillar att ha den) eller bara som den är.

Kommentarer
Postat av: isabelle

oj vilken perfekt eyeliner-linje. Önskar mina blev så fina också xD

2010-05-18 @ 20:41:48
URL: http://isanylen.blogg.se/
Postat av: charlotte

sv: ja, okej :) tror jag satsar på att behålla ljust och bli ljusare. mörkt blir så tråkigt efter ett tag, haha. speciellt nu på sommaren.du sminkar fett snyggt! är du bara självlärd?

2010-05-18 @ 20:51:02
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: zara/nä

sv: det bevisar att folk inte lyssnar på texten iaf.2010-05-18 @ 21:06:29
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: Zizi

Hej! :) Nu kommer äntligen svaret. Bättre sent än aldrig, right? ;)

Anyway, jag åkte via Scandinavien Au Pair-center http://www.aupair.se/ och det är en agentur som hjälper en genom hela processen. Man skickar in en profil och sen tar dom över och skickar profilen till familjer som man stämmer överrens med. Familjen får profiler från flera tjejer skickade till sig och sen får familjerna välja ut om dom vill ta ett steg längre med din profil, det är först då som du får ett mail om familjens profil. Säger du ja så meddelar agenturen det till familjen och då tar familjen kontakt med dig.

Känner man att det inte klickar med familjen, när ma har pratat med dom via mail eller telefon, så tackar men nej och väntar på fler familjer. Jag tackade nej till 6-7 familjer innan jag hittade denna. Så man ska inte hetsa sig in i något :)De flesta au pairer här i Hamburg som jag känner till har åkt via http://www.aupair-world.net/?ggl=de och det är ingen agentur. Där sköter man allt själv. Man kontaktar familjer själv och familjer kontaktar den som verkar interssant. Det som är lite riskigt när man åker via denna sida, är att man inte kan vara helt säker på att familjen är den som den utsätter sig för att vara, eftersom man sköter allt utan mellanhand. Men frågar man rätt sorts frågor i början så kan man lätt märka vad det är för nån som sitter på andra sidan skärmen.

För au pairer är det gratis men familjer måste betala tror jag. Samma sak för den agenturen som jag åkte via.Boah, detta blev långt! Fråga gärna mer om det är något du undrar över, jag svarar gärna :)

Vad kul att du vill till Hamburg, btw :) Det är en stad som jag verkligen rekomenderar!

Kram

2010-05-18 @ 22:44:56
URL: http://zizi.blogg.se/
Postat av: My

Gud vilken snygg sminkning :D

2010-05-19 @ 20:15:32
URL: http://mysn.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0