My plans for tonight

Ikväll blir det utgång! Max ska vara DJ på en studentskiva på Qwarn så jag och Lina ska dit för att dansa och dricka goda drinkar. Vi ska börja med att grilla och förfesta här hemma hos mig och jag har varit så jäkla peppad inför kvällen ända sedan jag vaknade. Haha.. det ska bli jättekul! Ville ju även inviga ett par nya klackar ikväll men eftersom marken mestadels består av grus, ojämna stenplattor och backar så vore det en otroligt dålig idé. Får offra "snyggheten" och köra på bekvämt istället.

Förresten så saknar jag Johanna lite extra mycket idag. Tänker på hur roligt det hade varit att ha med henne här ikväll men jag håller tummarna att vi ses i Stockholm i sommar istället.

NU ska jag ta tag i att svara på frågorna från frågestunden. Det blev många fler än jag väntat mig (!). Tack så mycket - det var jätteroligt att se!


Funderar på mörka läppar ikväll. Tycker att det är så grymt snyggt och att det på något sätt framhäver en "mörkare sida" hos personen som bär det. Extra snyggt på personer man inte förväntar sig ha en s.k. mörk sida. Haha.. Does this make any sense to you?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0