Middag och tjejkväll hos Lina

Eftersom min barndomsvän Jeanette flyttar till Thailand i början av April så tyckte vi att en tjejkväll var passande. Middag, sminkande, nostalgi och skratt var vad lördagen bjöd på och trevligt var det.

Jag kommer att sakna henne (och hålla tummarna för att ingen mördarmanet får tag i henne. Eller de små krabborna i ventilationssystemen heller för den delen. Haha usch…) men vi har planerat en höjdarkväll i Stockholm när hon kommer till Sverige & hälsar på i Juli så vi har något roligt att se fram emot. Jag längtar redan!




Tummen upp för änglarna! Har förresten fortfarande inte set 2:an. Vågar inte. Haha.. Den kommer ju aldrig kunna mäta sig med ettan..


Testade nya Magnum Gold som efterrätt. "Karamellsås med halvssalt" lät ju så lockande, saltgalen som jag är.. men den gjorde mig endast yr & otroligt illamående. Smakade gammal parfym. Någon som upplevt samma sak?


Jeanettes hy är fantastisk att sminka - ser naturligt ut trots att man lagt en bas av foundation, lite concealer och puder. Eftersom jag inte sett henne med ögonskugga på många år så testade jag något som inte var för överdrivet men ändå mörkt och resultatet blev över förväntan. Passade henne väldigt bra!

Jag vet, jag som brukar tjata om att man inte ska ha fingrar i ansiktet råkade glömma bort min lilla regel där ett tag. My mistake.. men fin blev hon i alla fall!


Eftersom jag inte lyckades få en bra bild på Jeanettes make up så får ni istället se min för kvällen. Det var inte så speciellt men de produkter jag använde för ögonen var i alla fall följande:

Ögonskuggor: MAC Vanilla på inre halvan av ögonlocket, en matt mellangrå skugga från IsaDora på yttre halvan + suddad uppåt i globlinjen (paletten till höger, skuggan nere till vänster), MAC Black Black i globlinjen och MAC White som highlight.
Eyeliner: Nivea Expert Eyeliner. Min favorit sedan många år.
Mascara: Maybelline Falsies. Rekommenderas inte.
Lösögonfransar: Corner lashes från Ardell, #301

På naglarna har jag China Glaze Liquid Leather, H&M Silver och ett silverglitter från Depend. (Och jo.. Jag ser nu att nageln är väldigt mycket för bred från mitten & ut. Fram med filen!)


Släckte ni lamporna under Earth Hour?


Jag & syster. Vid midnatt drog vi ut för att träffa Janets boyfriend och avslutade natten några timmar senare på en efterfest där vi spelade Tainted Love på repeat. D.v.s. när Lina inte dansade monsterdans till Thriller. Haha!

Kommentarer
Postat av: malin

Se inte tvåan!

Det är bara en dåligt gjord komedi. Inget utav det där häftiga som var i ettan

2010-03-30 @ 16:53:13
URL: http://lunsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0