MOUSE

Minns ni Bill’s brungrå nagellack som jag tjatade om förut? Jag minns i alla fall att jag skulle hojta till om jag fick reda på vilket det var eller hittade ett liknande och nu har det hänt. Jag vet inte om det är precis samma nagellack som han har men färgen är fan så nära man kommer. Trodde att det var ett Chanel-lack först men det visade sig vara för brunt och de ljusgråa jag tittade på var för gråa. Det här blir precis som i flaskan och har precis samma fina brungrå nyans som Bills naglar.
ÄNTLIGEN!


"Mouse" kommer från American Apparel och kostar 7 US dollar.

För er som inte minns vilket lack jag menar – zooma in på hans naglar på bilderna som togs på röda mattan (de satt även i en soffa) i höstas då Bill bar en svart skinnväst som såg ut att vara sliten i kanterna och en annars mestadels grå outfit. Bilderna har röd bakgrund. (Haha, jag minns verkligen inte var det var..)

Kommentarer
Postat av: Lina

Sv: Ja, Gbg blev bättre än Sthlm! :)



Haha, så jävla klantig. Du får ta och leta på det då!

2010-03-23 @ 11:11:19
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: Martina

Bilderna är från Madrid xD

2010-03-23 @ 13:15:49
URL: http://zoomintome.blogg.se/
Postat av: Ida

SVAR ja okej, men gud vad tråkigt! :(( hatar verkligen när man köper en för att testa och sen så suger den .. då är det liksom bara köpa nytt! usch vad tråkigt .. hoppas du hittar någon bra :)

2010-03-23 @ 13:17:27
URL: http://idabarck.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Vi kollar VP hos dig :) Hahahaha, jadå, jag minns den videon! Så jävla ful... inte för att jag dansade seriöst men det var iofs det som var det roliga! :)

2010-03-25 @ 11:42:34
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: Lina

VD lär det ju bli? Haha...

2010-03-25 @ 11:42:56
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0