UPPSALA 06.06.2010

I söndags följde jag som sagt med Ida till Uppsala och tittade på RM i cheerleading. Sällskapet var förträffligt, det bästa laget vann och innan jag tog bussen hem så avslutade jag kvällen med middag på en thai-restaurang tillsammans med en av mina storesystrar. Dagen kunde inte blivit bättre!



Söta Ida på kebabstället vi till slut satte oss på efter mycket letande efter något matställe som faktiskt var öppet på nationaldagen. Spana in min tallrik "sås med kebab" som jag kallade det. Haha!


Look at this pretty cheerleader we found "backstage". Isn't she adorable?




Rolig som jag är så blev jag helt tårögd innan Rebeckas lag ens kommit ut på scenen och när de väl kom ut så blev jag tvungen att snabbt vifta bort tårarna och blev själv förvånad över min reaktion men jag blev ju så stolt. Haha.. Hon var ju så duktig och fin i sin lilla cheer-dräkt!


Grattis finis! ♥


Haninge Power Cheer & Dance - bäst i Sverige!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur många syskon har du egentligen? Jag blir så förvirrad! Haha.

2010-06-09 @ 21:17:48
Postat av: Sara

Coolt med cheerleading!



Sv: Tack, det är min favorit spegel som passar perfekt när man ska sminka sig :)

2010-06-09 @ 21:19:43
URL: http://sadusara.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahahaha sås med kebab, kan man luuungt säga! Och HÄRLIG VITLÖKSKÄFT :D



SV: Jo det var grymt!! Älskar verkligen att det är sådan jäkla energi och tryck! Det var seriöst den galnaste konsert jag varit på, stod lägst fram och fyfan va slutkörd man blev!!:D men älskare haha! folk svimmade verkligen 24/7 där framme och det var helt galet.



Det suger att inte ha egnna bilder. Ångrar det som fan nu efter. Och på de andra spelade jag in exakt hela konsrten som ljudfil på mobilen. Synd att jag inte gjorde det i Milano! Hade varit så kul att se efter, spec efetrsom volmen på fansen var så grymt mkt bättre.

Ja juste anledningen! Anledningen att jag itne hade kameran med mig var väl kortfattad att jag var dum i huve :) fan. På flyget hade vi endast handbagage och systemkameran fick inte plats i väskan, den lilla minns jag inte ens vrf jag inte tog med. Så dum. Vi har iaf rätt mkt fina bilder och filmer från själva resan som vi tog på Charlottes kamera. Sen från konserten har vi knappt några alls, det var ett sådant sjukt jävla tryck där framme vilket gjorde det nstan omöjligt för oss att fota.



Hahahha skadad!!! Det var ett jävla bra ord att beskriva med! man ser verkligen HEEELT SKADAD UT! Fy helvette, kommer inte bli kul att se sig själv på den där rullen. Fast som du säger, inte varje dag det händer och känns ju dessutom jäkligt ballt att kunna skryta om att man är med på TH's LIVE dvd ;)

Och oj oj oj, nu måste jag sluta gagga här så du inte somnar hehe sryyy!

2010-06-09 @ 21:27:58
URL: http://folmer.blogg.se/
Postat av: IDA

Anonym: Haha :) Jag har 2 äldre systrar, 1 äldre bror och 1 lillasyster. Det är dock bara min lillasyster som är mitt "helsyskon" men vi alla har samma pappa och de tre äldre syskonen har samma mamma alla tre. Get it? :)

2010-06-09 @ 21:51:20
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Ida - A princess diary ♥

Åh, det var en underbar dag! ♥

Tack för ditt fina sällskap :D

2010-06-10 @ 06:24:17
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0