SIDE SWEPT
Möttes av en trevlig överraskning när jag vaknade hemma hos från Lina idag. Våra Special Effects Lashes från NYX/CherryCulture.com hade kommit!

Jag trodde inte att jag skulle äga dessa förrän de kommer till Sverige (om de nu följer med när NYX lanseras här) eftersom de alltid tar slut väldigt snabbt när de kommer in på Cherry Culture men sist hann vi beställa och det hade jag tydligen glömt av totalt. Har velat ha dem sedan Bill gick på Dsquared's catwalk med ett par liknande side lashes; äntligen kan jag prova en liknande sminkning "fullt ut"!

Kommentarer
Postat av: Elizabeth

Beautiful eyelashes! I love your blog, btw. I'm a TH fan as well.Sorry I do not speak Swedish :(<3 Liz

2010-06-15 @ 02:34:43
URL: http://liz0007.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Sv: Haha, jag vet precis vilken tjej du menar. Det är svårt att inte lägga märke till henne i dvdn. Jag är jätterädd att jag ska komma med på någon närbild, för i och med det trycket som var där inne redan innan konserten drog igång så har jag svårt att tänka mig att jag någonsin sett värre ut. Usch, får ångest av att tänka på det :p Haha!-Haha, men eller hur! Det finns ingenting som går mig på nerverna mer än särskrivning, felstavningar och folk som använder grammatiken fel. Jag förstår inte hur svårt det ska vara att höra vad som är rätt och fel? Det är ju svenska vi talar och skriver liksom. USCH! Haha.

2010-06-15 @ 03:17:27
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh! Jag har letat efter dem. Vet du om de finns att köpa här eller bara beställa?

2010-06-15 @ 14:11:52
URL: http://folmer.blogg.se/
Postat av: Elizabeth

Sorry I have no idea where you left the comment but I'm from Nashville, Tennessee USA. :)

2010-06-16 @ 04:14:50
URL: http://liz0007.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0