Ima lil tipsy; play along with me
Några bilder från vår förfest på Queens Hotel / Stockholm i lördags innan vi drog ut till Skeppsholmen för att se Missy äga scenen, dricka festivalöl och hoppa i takt till musiken. Jag råkade armbåga en tjej i huvudet (när jag hoppade) och efter det kan jag lova att stod jag still. Haha.. Fick så jäkla dåligt samvete. Annars var det grymt!

Kvällen avslutades på Collage's dansgolv men därifrån har jag tyvärr inga bilder. Tackar Johanna och Jasse för tipset om klubben - vi hade jättekul om man bara bortser från några slisk och den otrevliga DJ:n. Får nog göra ett återbesök!

Kvällens låt: Christina Aguilera feat. Nicki Minaj - Woohoo (..som rubriken är tagen från.)

Kommentarer
Postat av: Lina

Grym kväll!

2010-06-15 @ 22:01:49
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: Amiee Whitney

You're both so pretty, I'm jealous :(

2010-06-16 @ 03:58:03
URL: http://amieewhitney.blogg.se/
Postat av: Ebba

Fina bilder!

2010-06-16 @ 15:38:59
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: Sofia

Svar: Nej nu är det verkligen inte långt kvar. Konstigt nog är jag inte alls så nervös. Jag har mest bara lite bra pirr i magen. :P Men jag kan tänka mig att nervositeten kommer till helgen. :PJa jag tycker också det är jätte dåligt. Alla datorer och TV borde ju klara av 3D tycker jag. :)

Precis det tyckte jag med när jag fick DVD till skivan. För hur många har egentligen ett bra 3D glasögon liggandes hemma? Så jag har inte heller sett dom ordentligen. Jag har bara kollat på dom utan 3D glasögon. :P Men nu har jag börjat fungera om man ens kan se bilderna i 3D på TV även om man har 3D glasögon, för TV:en kanske måste ha såntdär 3D format. Såfall är det ännu sämre.Och jag måste bara säga att jag älskar ditt hår, det är så himmla fint. :)

2010-06-16 @ 16:46:19
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: PEYTON VEGA

sv: there was some enviromentalist parade in london, naked people were cycling throguh it!! so crazyyyy, they were all happy about it, my friend and I were just like .__. hahaha

xxx

hope you're doing well! those pictures are so lovely!

2010-06-16 @ 17:59:43
URL: http://peytonvegas.blogg.se/
Postat av: Malin

Dom högtalarna e så snygga, men det var slut i lagret för tillfället.Ja, jag älskar att flyga och känna att jag är på väg npnstanns. Att det händer saker. Hade en period mellan september-mars när jag flög minst en gång i månaden, haha! Lätt att bli beroende.

2010-06-17 @ 08:10:40
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Va fina ni är mina tjejor! Saknar er, vi ses snart <3

2010-06-18 @ 07:02:54
URL: http://jeanettebohjort.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0