Not quite what I expected

Som jag fasade så var håret ännu gråare när jag såg det i dagsljus när jag vaknade idag. Det är ljusgrått, mörkgrått, brunt och lila. Det blonda, ljusa är helt borta och det känns nästan som jag tittar på en bild där jag gjort håret svartvitt i Photoshop när jag ser mig i spegeln för det passar inte alls in. Det känns dock dumt att älta hur misslyckat det blev och klaga över något så enkelt som hår som faktiskt går att fixa när det finns så många som har obotliga sjukdomar och liknande.. men visst kan jag få tycka lite synd om mig själv. Som ett av favoritcitaten säger; "Att man tycker synd om sig själv utesluter inte att det är det."

Jag ska i alla fall hoppa in i duschen och börja förbereda mig inför kvällen nu. Klockan 6 ska jag möta upp Jessy och göteborgarna vid pizzerian för att äta innan vi ska vidare till Stefans birthday bash. Komiskt nog så verkar det som att planen är att dra vidare till en maskeradfest senare ikväll så jag kanske kommer undan med mitt gråa hår after all. Kan ju alltid ta med en hatt och säga att jag är utklädd till häxa.. eller varför inte Lady Gaga?


Den lite varmare tonen verkar inte så dum nu i efterhand..


Kommentarer
Postat av: sanna

kan vi inte få se bild? det är nog inte lika grått somdu tror:)

2010-08-21 @ 17:05:50
Postat av: Vero

Hur blev det nu med den nya layouten här på bloggen? haha :D

2010-08-22 @ 00:41:29
Postat av: sara

Haha, jag hatar då hårfärgen misslyckas, då önskar man sig alltid en tidsmaskin eller något att man kan gå tillbaka :D

2010-08-22 @ 16:28:41
URL: http://blogg.veckorevyn.com/saraolenius
Postat av: Johanna

Sv: Tack babe! Är lite smått kär i dem måste jag erkänna och vill just nu gå på fest hela tiden så jag ska kunna ha dem..haha;) Och klart du skulle få låna dem om du vore här..dummer:P

2010-08-23 @ 17:39:45
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Hanna

Svar: Tack för svaret! Ska ta och kolla in den någon gång när jag har tid/lust :)

2010-08-24 @ 15:11:10
URL: http://hannatselin.blogg.se/
Postat av: sara

sv; haha :D ♥

2010-08-24 @ 16:47:20
URL: http://blogg.veckorevyn.com/saraolenius
Postat av: IDA

Sanna: Sure! Det är dock lite svårt att fånga på bild men jag kan försöka. :)Vero: Jag väntar bara på att hitta någon duktig person som kan hjälpa mig - är minst lika otålig jag. :) Can't wait to get it changed! Kan ha hittat en person nu men väntar bara på svar. Håller tummarna!

2010-08-24 @ 16:47:27
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Johanna.f

sv: Ja, visst är dom -Ja, jag önskar att fler människor brydde sig. Eller problemet är nog inte att folk inte bryr sig, snarare att de inte orkar göra någonting åt det. Önskar att folk slutar blunda för problemen.

2010-08-24 @ 17:20:57
URL: http://folmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0