I love you
Medan de andra tittade runt på alla olika småapor på Eskilstuna Zoo förra veckan så fastnade jag hos de här finisarna. Skulle önska att de allihopa (inte bara aporna utan alla djuren på djurparken) istället bara fick vara ute där de hör hemma men jag är medveten om att det ibland är för djurens bästa ifall de är utrotningshotade. Nu är dock definitivt inte alla djuren på detta zoo det och många av dem kunde definitivt haft bättre inhängnader (som t.ex. den stora sköldpaddan som inte ens hade en liten damm när den egentligen hör hemma i ett stort hav. Där förstår jag inte hur de tänkt) men för att se det från den ljusa sidan så finns det många länder som har mycket lägre standard på skötseln än Sveriges djurparker.

Någon gång i mitt liv ska jag jobba med och för dessa fantastiska varelser. Dock kommer det då att vara Schimpanser som är mitt huvudområde då det alltid varit favoriterna. Det finns inte ord för hur mycket jag njuter av att se dem leva.
Tills dess fortsätter jag att läsa på om dem som jag gjort de senaste åren så att jag sen - när den tiden kommer - vet exakt vad jag pratar om och utifrån det kan hjälpa dem till en bättre framtid med mina starka känslor (för dem) som drivkraft.


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Sv: Hahah bilden och animationen <3Jo, jag såg det hela tiden(fett awesome!), men tyckte det var så kul att ljuset nådde enda till scenen! Det var nog det som fick mig att reagera som starkast, hehe.tack! jag håller också tummarna att kunna få se de av en "slump" där. Hoho!

2010-08-19 @ 21:11:53
URL: http://phantomriider.blogg.se/
Postat av: Stephanie

sv: Haha ja jag lovar! Check it out http://www.youtube.com/watch?v=e0RtMBOibw8 varje gång Bill visas, titta runtomkring. man ser svaga små ljusbollar som rör sig ^^

2010-08-19 @ 23:17:24
URL: http://phantomriider.blogg.se/
Postat av: ellinor

söta apor :)och svaret om hur jag får sån där ton på mina bilder.

jag änvänder mig mest utav curves, det finns justeringar för röd, blå & gröna toner, ändrra och har mig där hela tiden på alla mina bilder, det är så kul :D

sen iband lägger jag ett nytt lager med brun färg över bilden och drar ner opacitetenhoppas du förstår, annars får jag förklara en gång till, har inte photoshop på mammas dator så jag kan förklara mer utförligt när jag har den andra datorn =)kram.

2010-08-19 @ 23:49:16
URL: http://ellisnoris.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh! Jag blir SÅ glad när jag ser att folk bryr sig!

2010-08-21 @ 12:11:30
URL: http://folmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0