Time to enter the Humanoid City for one last time

Här kommer ett gäng bilder från vår sista konsert på Humanoid City-turnén. Jag och tjejerna kom till arenan strax innan insläppet och möttes av regn, sol och den längsta kön av fans jag någonsin sett. Som tur var så hade vi inga planer på att försöka komma långt fram utan letade up biljettkontoret, fick ut våra biljetter och ställde oss i kön som snabbt blev kortare samtidigt som fler och fler skrikande tjejer (och killar) sprang upp för de långa trapporna in till arenan.

Trots att det här att köa i flera dagar och sova utomhus för en plats på första raden under konserten inte längre känns lockande för mig så var det härligt att se de andra fansen springa upp för de där säkert 150 meter långa trapporna med en energi som endast fans kan ha efter att ha utmattat sig själv på det där viset. Många av dem skulle säkert hamna långt, långt bak men det spelar ingen roll - det är just det faktum att de inte släpper hoppet om att kanske lyckas komma nära som är så fantastiskt att se. Det lyser om dem.
Det sägs ju att hoppet är det sista som överger människan och när jag ser sånt här så kan jag inte låta bli att tycka att meningen är som skapad för TH's fans. Det är underbart att se eftersom jag själv gjort det; själv sprungit för allt jag har och vid tillfällen då det inte sett ut att bli som jag vill.. ändå aldrig riktigt släppt tanken  "men tänk om..."

Det blev en perfekt sista konsert (för mig) på Humanoid-turnén och jag hoppas innerligt att alla ni som också var där och ser det här också fick en bra kväll!


Med Essi på bussen till arenan.


Arenan och de långa trapporna. Dagens sanning: jag måste skaffa bättre kondition.


Jag och lillasyster utanför arenan. Här stod vi i kö för att hämta ut våra biljetter.
Inne i arenan. En av kamerorna (som syns högst upp på bilden) filmar de uppspelta fansen nedanför.


Strax efter att vi kommit in så mötte vi Tillan och hennes trevliga vän Mirre som båda gjorde oss sällskap under konserten.


Glowsticks? Nej tack! Kameran (på förrförra bilden) stannade varje gång ca. 1 meter framför oss så på någon DVD kommer vi nog inte med (om de inte tar med det jag såg på skärmen då våra lampor syntes mycket bra bland alla lyspinnar) men våra starka lampor stack definitivt ut och syndes - om inte på DVD:n - så i alla fall definitivt till scenen. Under ett tillfälle då arenan var nedsläckt så upptäckte vi att de lös så starkt att de såg ut som mindre strålkastade upp mot taket och t.o.m. ända framme på "bollen" på scenen så efter det tog vi tillfället i akt varenda gång det släcktes ner och lös inte bara upp sverigeflaggorna som Rebecka & Essi, Tillan & Mirre hade med sig utan även oss själva. Två lampor mot Linas ansikte fångade åtminstone Bill's uppmärksamhet vid ett tillfälle och jag hoppas - även fast hon själv absolut inte vill det - att de på något sätt lyckades filma Lina när hon röjde som mest. Hilarious! She was WILD.


Lina var minst sagt peppad inför kvällens show!


Und jetzt geht's los..
Jag tog inte alls mycket bilder under konserten men med eller utan så kommer jag sent att glömma den här kvällen. Det kan nog mycket väl ha varit min bästa konsertupplevelse so far.
Kommentarer
Postat av: sanna

Hej! Hur har det gått med vitamin b5? :)

2010-04-20 @ 09:11:31
Postat av: Stephanie

Hahaah de där trapporna var inte att leka med när man var så nervös som jag var.

2010-04-20 @ 19:05:21
URL: http://phantomriider.blogg.se/
Postat av: Lina

Det här VAR den bästa konserten Iris!! :D Loved everything <3

2010-04-20 @ 19:26:16
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: Felicia

Det lätt väldigt kul, önskade att jag hade kunnat varit där ♥

2010-04-20 @ 19:46:05
Postat av: IDA

Sanna: Ärligt talat så har jag slarvat lite så jag vågar inte säga om det blivit skillnad än eller inte. Ska vi ta om en vecka igen? :D (Lovar att inte slarva! Haha)Felicia: Det var det verkligen och jag ska hålla tummarna stenhårt för att du kan åka nästa gång! :)

2010-04-21 @ 00:16:38
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: sanna

jadå, det blir bra det :D hehe :) jag äter zinktabletter+fiskleverolja i kapslar nu, har hört att de ska va bra. har håll på en vecka men inte märkt skillnad. och inte är jag bra på att sminka över mina finnar heller.

2010-04-22 @ 18:49:16
Postat av: Anonym

var kommer jackan du har på dig på bilderna ifrån? =) den är jättesnygg! tacksam för svar!

2010-04-22 @ 19:32:07
Postat av: Linn

Härliga bilder ^^

2010-04-29 @ 10:57:31
URL: http://resolved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0