Update fom Berlin

Hallo! Vi hittade en dator i receptionen - vilken tur!

Berlin är grymt! Efter lang tid av letande efter varat hostel igar och efter att ha sovit nagra timmar nar vi kom fram sa at vi middag pa en restaurang och satte oss sedan i en park och mös med vattenmelon och Oreos. Yummie. Sedan blev det 6 timmars vandrade för att upptäcka staden. Vi bada tycker att det är roligare att promenera än att aka buss eller tunnelbana runt. Man ser sa mycket mer!

Nu har vi ätit frukost och är redo att ge oss ut pa ännu en dag full av upptäckter. Vi ska bland annat besöka Madame Tussauds och platsen där Tokio Hotel spelade in sin musikvideo till Der Letzte Tag. Woho! :D

Hoppas att ni har lite finare väder hemma i Sveritge än vad vi har. Här regnar det för fullt men igar var det fint sa vi haller tummarna att resten av varat besök blir regnfritt. Time to go now.. Tchüss!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ååå mys:* Här är det inte bättre, idag är det verkligen höstväder. Inte kallt men svalt, mulet, ruggit och en massa regn...men jag tycker det är lite mysigt endå:)

2009-09-03 @ 13:46:22
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: iida

glöm inte erdbeer-bar! coffeedaquirin o banan/jordgubbdaquirin! LOVE it.

2009-09-03 @ 14:02:33
Postat av: IDA

iida - Ja visst ja! Jag visste väl att jag kände igen namnet när vi akte förbi där igar.. Later jattegott, maste smaka! :D

2009-09-04 @ 20:47:08
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0