ICH BIN ZURÜCK

Hallå, hallå! Vid klockan tre inatt så kom jag hem och har förmodligen aldrig varit tröttare än jag var då. Resan hem tog sammanlagt ca 6 timmar (från flygplatsen i Berlin tills jag kom innanför dörren här hemma) så det var ganska jobbigt när man var trött.. men en viss kille på flygplanet förgyllde hemresan med sitt söta leende och sedan har man alltid kul med Lina så tråkigt hade jag i alla fall inte. =)

Efter att ha tagit en lång sovmorgon, haft besök av Lina B (som snart flyttar hit igen!! ♥) och ätit middag med familjen så håller jag nu på att föra över bilderna från Berlin till datorn. Återkommer strax och tänkte då börja med bilder från day 1, onsdag.

Ni TH fans kan hålla utkik efter en liten tävling som kommer upp lite senare ikväll. Vi kan säga att det är för att fira att de kommit tillbaka och att de besöker Sverige imorgon. Hörs snart igen!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad roligt att ha varit i Berlin, jag har velat åka dit i flera år. Och jag är inte ett dugg avundsjuk att du har sett Bill vaxdockan. ;) Och vad roligt med en tävling! :)

2009-09-07 @ 21:09:13
URL: http://sofiablohm.blogg.se/
Postat av: Malin

SMACK

2009-09-07 @ 22:40:55
URL: http://lunsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0