This is amazing!

Dagens teknologi.... It's insane. Det ser verkligen riktigt ut!Första gången jag såg sånt här var när Gorillaz skulle "uppträda" på ett ställe och de hade gjort så här. Jag och Lina satt helt chockade och förstod inte hur de gör för att få det att se så äkta ut. Det gör vi fortfarande inte (i alla fall inte jag) men coolt är det.

Föreställ er att ha det här i hemmet - TH uppträdandes i vardagsrummet varje kväll. Haha, det vore inte fel. And better up - att ha en egen Tom som spelar piano för en precis när man vill. Oh... now that would be heaven!

Kommentarer
Postat av: Zara/Nä

har du sett zoom?

det är så jävla vackerft, jag börja gråta för det var så fint. Plus Georg spelar synt på någon, så tänk på turnen, Tom på piano och Georg på synt med, fatta magistk. Jag längtar verkligen som en galning.Men jag kan säga att jag inte heller fattar hur det fungerar, men jag tkr nog allt att de kunde ha så på medie markt i Sverige med ^^

2009-10-04 @ 13:17:54
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Eller hur? Hur gör dem detta..? Jag skulle vilja bryta mig in på en media markt och sno allt man behöver för att få killarna i sitt vardagsrum...japp, det blir min plan!

2009-10-04 @ 16:50:10
URL: http://puffslime.blogg.se/
Postat av: Sarah

Ofta det inte är riktigt :$ Shit!

2009-10-04 @ 17:34:57
URL: http://daretodreaam.blogg.se/
Postat av: veronica

Så jävla coolt! :'o Och jag håller med dig; tänk att ha en pianospelande Tom ;D

2009-10-04 @ 18:25:52
URL: http://outofview.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha!

Vi får planera en kupp och sen får vi ta varannan vecka. Zoom e verkligen så fruktansvärt vacker. Å vet du...jag ska dit!! DOm kommer Belgien och Holland och jag har lika långt till båda ställena. ca 1½ timme med tåg. På min födelsedag dessutom!! Jag har ju inte sett dom live än så det borde ju räknas som min första? Är lite rädd för hur jag kommer reagera dock. Det e ju inte på riktigt men det ser jäkligt verkligt ut. Åh, ska bli så kul!

2009-10-04 @ 19:45:07
URL: http://lunsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0