9 Oktober

Är det dags för mig att skaffa en rejäl väckarklocka kanske? Haha. Här vaknade jag för tre timmar sedan, fick halvt panik (då jag har tusen saker att göra idag) och satte direkt igång att avsluta garderobsrensningen som var en av de saker jag påbörjade igår som behövde bli färdiga. Fick fram en massa plagg som jag aldrig använder och även tre par skor som jag aldrig använt. Den här gången säljer jag sakerna istället för att spara av min vanliga anledning att "det kanske kommer till användning någon dag" eller "jag kan sy om den". Haha, har ni också svårt att slänga saker? I definitly do.

På tal om igår så har det nu gått hela två år sedan jag såg Tokio Hotel live för första gången. Den 8:e Oktober 2007 stod jag längst fram på deras konsert i Amsterdam, Holland (andra delen av Zimmer 483 Tour) tillsammans med Lina & Johanna och sjöng med, hoppade och bara var otroligt lycklig inne i Heineken Music Hall. Åh! Vilken dag. Skulle egentligen vilja visa någon video därifrån men alla är på Linas externa hårddisk. Ska försöka övertala henne om att ladda upp någon så fort som möjligt!


Bild från tidigare i år. Fotot jag har i handen är taget på första kvällen i Amsterdam. Den 5 Oktober. Vi ville kolla in stadens nattliv & började kvällen på en uteservering. Besökte sedan en nattklubb där vi dansade tills det stängde. En av de roligaste utekvällarna jag haft!


Johanna, Lina och jag med våran gigantiska Sverigeflagga i väntan på att konserten skulle börja. Bilden är tagen av en av tjejerna vi träffade där borta.


Mot slutet av konserten. Tvillingarna kör In die nachtBill - senare samma kväll.

Den här resan var verkligen speciell på så många sätt och vis. Jag ser fram emot att göra en liknande resa med samma personer på den kommande turnén!


Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-10-09 @ 18:43:19
Postat av: Soffy - Tokio Hotel <3

sv: jaa ;D

2009-10-09 @ 18:43:38
URL: http://schwarz.blogg.se/
Postat av: Charlie

haha helt awesome ju, blir det utgång idag vavavava? vore kul att ses :)

2009-10-09 @ 19:20:44
URL: http://redandblack.blogg.se/
Postat av: Veronica

Sjukt snygga bilder! :* Får man fråga vilken kamera du använde? :) Dom var så jäkla skarpa! :D

2009-10-09 @ 23:10:06
URL: http://outofview.blogg.se/
Postat av: Veronica

SV: Hahah alltså, jag kommer typ storgråta om han börjar spela piano på turnén! ;o Han+piano=.. W-O-W :')

2009-10-10 @ 00:18:24
URL: http://outofview.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Haha jasså? Tycker det ser så trögt ut..haha! Men det kanske man ska testa då;)

2009-10-10 @ 08:25:56
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ååå saknar, det var det första jag tänkte på när jag vaknade i Torsdags att idag är det två år sedan jag såg dom..fatta två år! Nu är det fan dags igen!!!<3

2009-10-10 @ 08:28:46
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: emmelie

sv: haha! ja, det var ju raka motsatsen där på oss ;) fast som du sa det är ju bara kul. men vilken är favoriten på humanoid då? ^^ riktigt svårt haha, men favoriterna just nu för min del måste bli dogs unleashed och noise!

2009-10-10 @ 14:03:28
URL: http://emmelieholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0