28 Oktober

Morgen! Har precis vaknat och försöker piggna till lite. Det var länge sedan jag var så här trött men det finns ingen tid till att sova längre nu. Strax efter 12 åker jag nämligen mot Stockholm tillsammans med Lina och stannar där tills ikväll. Vi ska leta efter lite saker till halloweenfesten på lördag, träffa Tillan och sedan, vid fyra, moonwalkar vi vidare till Rigoletto där vi ska se Michael Jackson's This is it. Efter bion blir det även middag någonstans innan vi åker hemmåt igen. Det här var ju en av mina födelsedagspresenter till Lina så jag bjuder henne på rubbet idag. Det ska bli mysigt. Jag tror det blir en toppendag!

Det kanske dock inte har börjat så bra. Klantigt nog så märkte jag igår att jag tappat bort lappen med bokningsnumret så nu måste jag ringa Rigoletto och se om de kan kolla upp det om jag anger de andra uppgifterna. Hoppas, hoppas,hoppas..... Håll tiummarna för klantiga mig!

Nu kom Lina och Mozart in här... Ska följa med dem ner och göra iordning en god frukost. Det får mig nog att piggna till!

Förresten.. Du som frågade om den rutiga skjortan för ett tag sedan - jag ber om ursäkt att jag inte svarade tidigare, missade din kommentar. Skjortan kommer från Gina Tricot!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0