Fredag hos Bagge

Hej! Har ni haft en bra helg? Det har jag. Tänkte berätta lite om min...

I lördags hämtade Bagge upp mig & Lina för en kväll i hennes nya lägenhet i Västerås. Det är inte allt för ofta vi ses så det skulle bli kul att träffas, laga mat tillsammans, bara umgås och sova kvar där över natten. Vi handlade mat, hyrde film och åkte sedan hem till henne och skrattade ikapp till filmen Brüno. Jag har svårt att se såna där filmer där omgivningen inte är medvetna om att det är ett skämt (det är hemskt pinsamt, tycker inte ni?) men den här hade definitivt några roliga stunder. Hemska.. men skrattframkallande.

Kommer tillbaka till filmen senare, här är först några bilder från fredagen:


TH gjorde mig sällskap (i högtalarna på bänken brevid mig) medan jag agerade kock!


Har ni inte provat den här potatisgratängen så måste jag rekommendera den starkt. Den stod på bordet under många grillkvällar i somras! Finns som vanlig och med rotfrukter i.



Fläskfilé, potatisgratäng, bearnaisesås och vitlöksbröd blev våran goda middag.


Vid halv 2 på natten rullade vi igenom Västerås för att köpa chips, dipp och andra godsaker till den andra filmen; Lucky Number Slevin. Jag gillar den. OCH dessa underbara ställen som har öppet dygnet runt! Haha

Gårdagen var lugn. Lina var här, vi tittade på Mitt stora, feta, grekiska bröllop och jag insåg hur tacksam jag är för att ha en familj (och släkt) som inte försöker styra en som de gjorde i filmen. Att de inte planerar ens framtid åt en (t.ex. tvingar en att ta över familjeföretag som egentligen är motsatsen till vad man själv vill) eller som vill bestämma när och vem man ska gifta sig med. Vad hemskt att inte kunna göra precis vad man vill med sitt eget liv, ta vilket jobb man vill och förälska sig i vem man vill utan rädsla för att familjen inte ska godkänna honom för att han/hon inte tillhör samma religion eller liknande. Alla borde ha rätt att leva sitt liv som de vill.

Sammanfattningsvis så har jag haft en trevlig helg och hoppas att ni haft detsamma!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Har du linser på bilderna?

Du ser brunögd ut :)

2009-11-30 @ 20:13:35
Postat av: BaggeV

2009-12-01 @ 00:17:42
Postat av: Bagge igen ;)

Var ni inte med Lina i fredags och hos mig lörd-sön? Tokissss, snart blire TRE hela psyknätter!!!!

2009-12-01 @ 00:18:28
Postat av: IDA

Sarah : Nope, det är min riktiga ögonfärg du ser där. :) Bagges kamera visar den rätta färgen mer än de jag annars brukar ta med. De är mörkgröna med lite brunt i men ser oftast ljusare ut på bild.



Bagge : HAHAHA! Vilket jäkla minne jag har. Tack för att du sa till!



YES, det blir det!!

2009-12-01 @ 07:10:32
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0