MTV Europe Music Awards 2009

Tokio Hotel vann Best Group, Placebo vann Best Alternative - how could I possibly not be happy? Ett stort grattis till båda banden! Grymt jobbat av alla fans!

Showen då. Jag gillar Green Day men tyckte att öppningen var ganska platt. Lite för händelselös. Lite för tom. Den gav mig ingen "wow"-känsla. Tycker även att det var lite tråkigt att Katy Perry var värd i år igen. Annars var showen väldigt underhållande och verkade bättre organiserad än förra året.

TH's uppträdande var för mig kvällens höjdpunkt och jag satt tom på ord i början. Anledningen till varför de valde att spela World behind my wall blev klar ganska snabbt och pyrotekniken var riktigt mäktig. Jag älskade förresten när Joss Stone råkade försäga sig och spoila överraskningen kring deras uppträdande innan showen ens börjat. Haha! Hon verkade så glad, härlig och äkta och var hur gullig som helst mot killarna. Mysig tjej.

Bill hasade sig fram på scenen i sina höga klackar men det vägde det alldeles perfekta uppträdandet upp utan några som helst problem och jag vill påstå att det var deras bästa uppträdande med nya skivan. Definitivt deras bästa award show-uppträdande någonsin.

Vad tyckte ni om galan? Vad gillade ni bäst?





Kommentarer
Postat av: Isabelle

Tokio hotels uppträdande var helt klart det bästa! Beyoncés var riktit bra också, men det blev förvirrande på slutet. Tyckte inte hon hade ett "slut", så jag satt och väntade på att hon skulle fortsätta sjunga när hon var klar haha. Sen gillade jag hennes sista tacktal där hon tackade Jay "for putting a ring on it" :D THs tacktal var ritkigt fint det med!

2009-11-06 @ 17:47:37
URL: http://isanylen.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag gillade THs uppträdande och när Placebo vann sitt pris bäst :D

2009-11-06 @ 23:01:55
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag verkligen ÄLSKADE th's framträdande. Det var så fint, mäktigt och.. vackert :') Jag var lite trögfattad så jag förstod inte först varför dom spelade WBMW, men sen fattade jag och då blev det bara ännu finare :*



Annat som jag gillade var när Lady Gaga och Eminem vann, dock så var det tråkigt att dom inte var där :/ Shakira var också kul att se, dock så tyckte jag inte låten var så bra :b

2009-11-06 @ 23:36:45
URL: http://outofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0