Tillbaka från mötet

Halloj! Nu är jag tillbaka från Västerås där jag spenderat hela dagen. När jag kom hem från Stockholm inatt så ville jag inget hellre än att sova bort de kommande 14 timmarna av mitt liv men eftersom jag hade lovat en vän att följa med på ett informationsmöte om allt vad det innebär att vara Au Pair i USA så fick den efterlängtade sovmorgonen vänta en extra dag. Tyckte dock att det skulle bli intressant så jag hoppades att min nyfikenhet skulle få upp mig i tid - which it did.

Jag tog tåget till Västerås strax efter 11 och mötte kära Caroline utanför donken innan vi tog sällskap till First Hotel där mötet hölls. När vi var klara där två timmar senare så gick vi till Spicy för en sen lunch i form av thaimat. Mums!

Jag har länge varit intresserad av att åka iväg som Au Pair just eftersom det är ett lätt och smidigt sätt att komma iväg och bo i ett annat land, knyta kontakter och lära känna nya människor. Mötet var väldigt intressant och jag är glad att jag följde med eftersom jag fick reda på saker jag inte visste tidigare.

Valet om vilket land jag vill börja med blev äntligen lättare och jag har nu lyckats komma fram till i vilken ordning jag skulle kunna lägga upp några av sakerna jag vill göra under de närmast kommande åren. Vi får se om jag kommer iväg under 2010! =)


Under mötet


På Spicy. Tigerräkor med ris och sötsur sås = one of my favourite dishes!


Kommentarer
Postat av: Max

Alltså jag dör, fyfan vad äckliga tigerräkor ser ut. Därför jag inte kan äta det ;s

2009-11-14 @ 20:27:12
URL: http://maxnorinder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0