18 November ?

Får ni någon gång en känsla av att ni borde minnas något men kan inte komma på vad det är? Jag känner att det är något jag borde minnas idag. 18 November. Hmm. Födelsedag?... Nej. Namnsdag?... Nej. Någon jag ska ringa?.... Nej. Haha, det är så frustrerande det här..

Lina kom hit för några timmar sedan och tillsammans försökte vi komma på lite olika, coola sminkningar tills på lördag. Vi är bjudna till en maskeradfest vilket jag tycker är otroligt kul (!) så vi gick igenom några alternativ till hennes potentiella utklädnad. Hon bestämde sig redan vid halloweenfesten att hon ville vara mer läskig (i alla fall mer ovanligt sminkad) nästa gång och till skillnad motför vad jag trodde så behöver vi inte vänta ens ett halvår med att klä ut oss igen. Längtar!

Nu väntar jag bara på att Lina's iPod ska ladda färdigt, sen ska vi åka iväg till badhuset för att förhoppningsvis bli några nyanser brunare. Jag drar mig bara mer och mer för att sola i solarium men är inte bra på att smörja in mig med b.u.s. utan att bli fläckig och börjar nu bli Edward Cullen-blek så det här får bli ett undantag. Får se om det hjälper. Hehe..

Kommentarer
Postat av: Lina

Sv: Ja, allt är av tyg!

2009-11-18 @ 20:05:30
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: hanna

tjäna pengar på din blogg. faktikst smart eller om jag bara har gått på det :s det vet jag inte hahah! men man får iallafall 20 kr när man registrerar sig!



http://www.woopa.se/?ref=Hannalysell

2009-11-19 @ 14:27:27
URL: http://hannalysell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0