Mysfredag

Hallå där! Vet ni vad jag har gjort den här fredagkvällen?.... Städat! Haha, "grymt kul kväll!!". Jag var för trött för att gå hemifrån idag (och festa etc.) och valde att stanna hemma istället. Jag ska ju trots allt festa och dansa hela natten imorgon, så ikväll är det lugnt.

Jag har hållt på i bra många timmar men nu får det räcka. Varför det alltid tar så sjukt lång tid för mig att städa har jag faktiskt hittat svaret på nu. Jag har för mycket saker. Småsaker som måste få plats i mitt rum med ytterst lite förvaringsutrymme, så jag lägger det som inte får plats på ett ställe, på ett annat ställe så länge och sedan så blir det för sent och dagen efter fortsätter jag inte. Haha.... Och kanske mest för att jag alltid lyckas hitta saker att göra däremellan. Roligare saker, så blir jag aldrig färdig. Haha, är jag ensam om att vara så här eller?

Just nu har jag en liten myskväll med mig själv. Tittar på Numbers, dricker te och äter laxmackor. Lax med citronpeppar på är så otroligt gott - jag åt det varje dag i säkert två veckor för något år sedan. Haha. Men har ni inte testat det (och om ni tycker om lax) så tycker jag att in ska göra det. Inte för mycket citronpeppar bara. Mmm!


Säger god natt till bloggen. Imorgon är en speciell dag! =) =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0