You sick fuck.

Men det här är väl förjävligt. NU passar det bra. Nu, när Michael inte längre finns. När han har fått ta skit i 16 år för något som många aldrig tvekat på att han varit oskyldig till. NU erkänner Jordan Chander att Michael aldrig rört honom - att han hela tiden ljugit för sin pappa som (självklart) endast var ute efter pengar.

Evan (Jordans far): "If I go through with this, I win big-time. There's no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever..."Många har misstänkt detta länge - att han ljög för sin pappas skull - bland annat med tanke på att de kom med sådana konstiga krav i rätten som t.ex. att Evan Chandler (pojkens pappa) inte bara krävde 60 miljoner dollar, utan även tillåtelsen att skapa ett eget album kallat "EVANstory" för att sjunga om händelserna. Enligt den här pappan var det alltså viktigare att göra en skiva än att ge sonen hjälp. Mm, det låter som en bra pappa det.
 
Tillbaka till det viktiga. Polisanmälan kom 1993 men detta var alltså 1996 då Evan stämde Michael för att Micheal nekade till att ha utnyttjat pojken sexuellt i intervjuer och liknande och Michael var aktuell med sin HIStory turné. Därav namnet EVANstory.

Vad kan man säga nu då?.......... "Vad var det jag sa?"........... Nej...
Det är bara så otroligt sorgligt att veta att människor kan vara så jävla vidriga så de låter en oskyldig, god människa lida i 16 år medans man själv blir rik av att se personen förstöras. Giriga jävla as. Hur klarar man av att leva med sig själv?


(Källa)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag tänker så synd om Michael så jag kan

inte hålla tårarna tillbaka =(

Hur fan kan det finnas såna här människor,

hur i helvete tänker man då egentligen.

2009-07-03 @ 16:40:59
Postat av: isabelle

har aldrig trott att michael verkligen var skyldig. fyfan, hur lågt kan en människa sjunka? hur kan man göra så mot en annan människa? alltså att anklaga michael för något han inte gjort.

2009-07-03 @ 17:33:00
URL: http://isanylen.blogg.se/
Postat av: Lise

men... jag har hört nåt om att michael hade ett konstigt rum med massa "äckliga" prylar i? o.O

2009-07-03 @ 20:04:20
URL: http://megumi.blogg.se/
Postat av: Lise

... och förresten är det ju inte bara en kille som har anklagat honom. det är flera som sagt att michael utnyttjat dom.

2009-07-03 @ 20:06:59
URL: http://megumi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0