Top 5: Places I want to visit (& why)


Los Angeles
När jag var mindre brukade jag drömma om att flytta till New York, men ju äldre jag blev började jag märka att L.A. skulle passa mig bättre. Det finns många anledningar till att jag vill dit. En av dem är att jag har drömmar som är mest troliga att gå i uppfyllelse där borta. Även bl.a. för det fina vädret och att det finns släkt och nya, intressanta människor att lära känna.
Las Vegas
Vem vill inte åka till Las Vegas? Jag och Lina har i flera år sagt att vi ska åka dit så fort hon har åldern inne (för att komma in överallt) - så förmodligen bär det av nästa höst. Festa, titta på alla sevärdheter och allt vad man nu gör i Vegas.

Jag skulle även vilja besöka ett sånt där litet kapell som en av våra äldre systrar gifte sig i förut - inte för att gifta mig, såklart, men bara för att se hur de ser ut.
Chicago
Jag vet inte riktigt varför, men jag har alltid velat besöka Chicago. Kanske för att kvinnorna i tv-programmen från Chicago ser så glamourösa ut i deras kavajer, kjolar och typerade hår på kontoren i skyskraporna. Vet ni vilken "look" jag menar? Typiskt 80/90-tal i och för sig, men jag gillar deras klassiska utseenden.

Kvinnorna ser antagligen inte ut så nu - och jag skulle förmodligen heller aldrig besöka ett kontor om jag åkte dit, men det vore kul att se staden. Kanske reser jag dit i jobbsyfte någon gång i framtiden.

Paris
Paris, Paris.... Staden som förknippas med kärlek och ljudet av dragspel. Jag har velat lära mig franska så länge jag kan minnas och det är ett av alla mina mål här i livet. Jag vill bo på ett stort, vackert hotell, äta middag på en mysig restaurang, åka kanalbåt och dansa i månskenet till ljudet av dragspel. Ni kan säkert gissa var jag kommer att spendera min framtida smekmånad.

New York
Som jag har berättat tidigare så har jag drömt om att vara i New York runt jul sedan jag såg Ensam Hemma 2 för första gången. Haha. Se pyntade hotell och butiker fyllda med juldekoration, lyssna på julmusik och åka skridskor i Central Park. Jag älskar verkligen julen. Och även fast jag föredrar värme så vill jag påstå att julen den tid på året som automatiskt tar fram det bästa i mig.Tell me something, vilken/vilka städer/länder vill Du besöka någon gång?

Kommentarer
Postat av: Veronica

Den enda staden som lockar mig i USA är LA. Men jag känner inte att jag har något jätte stort drag eller att det är en stad jag måste ha varit i innan jag dör ^^Det är en svår fråga du frågar. En riktigt tankeställare. Nu först och främst är det ju Berlin, men dit ska jag ju, så den kan inte räknas, haha. Det finns egentligen ingen stad jag verkligen dras till, men det skulle vara coolt att åka till Kapstaden ^^

2009-07-09 @ 21:30:55
URL: http://grandby.blogg.se/
Postat av: Sarah

Los Angeles! :)

Finns massor av anledningar för mig också.

2009-07-09 @ 22:14:48
URL: http://saarahk.blogg.se/
Postat av: EmmaSäger som föregående, en svår fråga du ställer.

Men USA skulle jag lätt vilja åka till. Just för att det finns så många platser man se och uppleva (och såklart så kommer jag inte på någon plats just nu haha)

Och till Söderhavet skulle jag vilja åka, typ Haiti, eller Tahiti. Mest för att jag var galen i serien Villervalle när jag var liten:PSen är ju Paris ett resmål som jag helt klart vill åka till. Och Australien och Nya Zeeland.

Finns så många ställen man vill åka till att jag inte ens vet hur jag ska hinna med..

2009-07-09 @ 22:22:00
URL: http://someee.blogg.se/
Postat av: p

Malta, milano, berlin, new york & paris är några utav de platser jag verkligen vill besöka innan jag dör. =)

2009-07-10 @ 10:37:50
URL: http://petriss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0