Fina tvillingar i studionBilderna kommer från Tom's blogg och är tagna i deras studio. Är det bara jag som inte kan titta på bilden på Tom utan att le stort? Haha. Vilket fantastiskt leende han har.

På tal om studion; vad tycker ni om namnet för deras nya album? Jag hade ärligt talat ingen aning om vad ordet betydde innan jag kollade upp det, men jag tycker att det passar dem perfekt. Deras musik har hittills varit olik alla andras (enligt mig) och har fångat mig på ett sätt som ingen annan gjort - lite "övernaturligt" om man vill tolka det så. Och jag gissar på att deras nya sound bara kommer att förstärka samhörigheten med ordet. Sedan har man ju, såklart, vid ett hundratals tillfällen hört fans säga att "han är inte mänsklig" om någon av killarna och syftat på deras utseenden, positivt menat. Haha. Men det är en annan historia..

Kommentarer
Postat av: Johanna

SV: Hehe lugnt gumman:)<3

2009-07-22 @ 05:49:43
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: p

nr 1: Bill är så snygg så jag nästan smäller av.........

nr 2: Namnet på det nya albumet passar dem verkligen som handen i handsken. I love it! =)

2009-07-22 @ 10:18:07
URL: http://petriss.blogg.se/
Postat av: Sofia Vienna

eller hur? Jag tycker det passar dom jätte bra, och det ska bli så sjukt spännande att höra!!Tycker det är skönt att se bilder på dom när dom skrattar och ser krya ut. Så himla underbart.

2009-07-22 @ 11:42:10
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
Postat av: isabelle

Jag håller med Petra om att Bill är grymt snygg på den där bilden!! älskar hans stil!

haha, jag hade inte kollat upp vad det betydde innan så jag gjorde det nu när du länkade :P men jag tycker faktiskt det passar bra, coolt namn. från början var jag lite skeptiskt, men jag gillar det faktiskt!

2009-07-22 @ 17:57:35
URL: http://isanylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0