1 JULI

Det här går ju alldelles för fort. De senaste månaderna har bara svischat förbi och nu är det redan Juli. Galet! Det väntar några roliga saker i Augusti men tiden behöver inte gå för fort för det. Jag hoppas att sommaren stannar länge i år.

Här är det ingen sol idag, bara helt vitt på himlen, så jag tänkte passa på att städa upp lite på mitt rum - it sure do look like a mess. Jag hade även tänkt göra lite justeringar i bloggdesignen. Inte något märkvärdigt, men jag tycker den puder-rosa färgen ser så glåmig och trött ut. Inte alls pigg som jag själv. Pressbilden kan inte vara så där halvt in i bloggen heller...... Men först; mat!Vad tycker ni om den nya animationen jag lagt till på sidan i bloggen?
Jag har fortfarande inte lyckas hitta någon sida på internet eller nerladdningsbart program som man kan göra animationer från videor i, men på gifup.com kan man använda bilder och själv välja både storlek och hastighet på animationen. Synd bara att "gifup.com" texten är uppe i hörnet, men annars så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0