Dagens minst uppdaterade blogg?



Ja, den här dagens uppdatering var inget vidare. Katastrofal är nog ett bättre ord, haha! Sorry, I'll do better than this. Har hittat så mycket kläder, skor och väskor jag vill ha - bland annat klänningen och jackan här ovanför. Många tycker nog att jackan ser "tantig" ut, men till smala jeans och höga klackar blir den skitsnygg. Jag gillar den i alla fall! Klänningen är inte riktigt "jag" men det är något med den som jag gillar. Fin vardagsklänning till sommaren.

  

Det blir/blev en lugn fredag för mig. Skulle ju åkt till Stockholm idag eller imorgon, men det är lite knapert just nu så jag kan tyvärr inte åka. Väldigt tråkigt, jag såg fram emot att träffa skåningarna igen. Och Lina har halsfluss så hon kan inte heller åka. :/ Vi får ta och åka ner till Skåne och hälsa på dem så fort som möjligt istället, det finns ju även två saknade tjejer i Kalrlshamn som jag gärna vill träffa igen också, så vi kanske tar det i samma sväng. Saknar dem allihopa i alla fall! :)


Titta rosetten i ryggslutet. Åh! Jag älskar rosetter, dock skulle jag inte köpa någon av jackorna i de där färgerna. Det skulle blivit svart isåfall (vilket inte fanns att välja). Personligen gillar jag den trekvartsärmade versionen mer.

Jag ska nu prova kläder inför imorgon, ska på middag hos min underbara mormor och kan lika gärna bestämma kläder nu för att slippa stressa imorgon. Och sen försöka logga in på msn utan att datorn krashar. Det är omöjligt att logga in utan att den hakar upp sig, så det är anledningen till att det oftast tar 5-10 min för mig att svara på allas meddelanden efter att jag loggat in. Just so you know, ni som har min msn.  Hoppas alla har/har haft en trevlig fredagkväll! Puss ♥

Kommentarer
Postat av: ILJL<3

Men gud vad snygg klänningen var!!! vart har du hittat den??<3

2009-01-24 @ 09:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0