Rockbjörnen 2009

Snälla, snälla, TH-fans eller inte, kan ni vara änglar och hjälpa till här? :)

Den 22 Januari är det dags för Rockbjörnen igen, i Stockholm, och nu har Tokio Hotel chansen att bli nominerade till Årets utländska grupp. Från 21-27 November kan man rösta om vilka som ska bli nominerade och den 5 December står det klart vilka som är de fem finalisterna i varje kategori - och det är då det är dags att rösta rejält. Man kan då rösta fram tills den 11 Januari. Det jag ber er om är följande... Gå in på länken nedanför och skriv in Tokio Hotel på kategorin de kan bli nominerade för, fyll i din mail och skicka iväg din röst. Det vore väldigt snällt av er! :)

http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/
Och glöm inte att man bara kan rösta 1 gång här. Det kommer förmodligen gå att rösta flera gånger (utan att få sin röst ogiltig) sen när de väl är nominerade, om de blir det, men håll det till 1 tills dess.

TACK!


Killarnas tacktal till Rockbjörnen de vann i Januari det här året.

Kommentarer
Postat av: p

Hey, det går bara att nominera grabbsen i "utländska grupp" tråkigt nog! De har inte gett ut någon officiell singel detta året och även om vi fans kommer rösta i den kategorin så kommer de omöjligt kunna vinna, sån är reglerna tydligen? ;S Och utländska arstist gäller ju bara för en ensam arstist tyvärr. Hm.. ja, det är bara att lägga krutet på utländksa grupp helt enkelt, and make it happen! ;)

2008-11-25 @ 18:31:13
URL: http://petriss.blogg.se/
Postat av: Lina

Inga minnen man får från den videon iaf x) kommer ihåg när vi stod där i publiken och hörde henne ropa "Tokio Hoteeeel". Inge kaos det blev då 8D Haha. Och alla minns väl "Äftonblejdet"!

2008-11-25 @ 22:40:12
URL: http://the-saint.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

när släpps biljetterna till rockbjörnen :O ag vill verkligen gååå

2008-11-26 @ 19:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0