MTV EMA partynight in Liverpool

Jag tänkte berätta lite om våran partykväll efter EMA. :)

Efter att vi hade fräshat upp oss lite på hotellet efter EMA så tog vi en taxi till Victoria Street och stannade utanför Newz Bar där det stod fullt med paparazzis och (extremt) snyggt klädda tjejer som väntade på att få komma in. Jag är fortfarande helt amazed över hur snygga skor alla hade. Hur som helst.. Vi ställde oss i kön och inte långt efter så ropar vakten att det är fullt, ingen mer får komma in och så stängde han av kön. Folk fortsatte att försöka komma in utan att lyckas. Alla paparazzis blev galna då Liz från Atomic Kitten plötsligt kom dit och gick in VIP-ingången, på röda mattan. Det behövdes inte mycket övertalning från oss innan vakten bad oss gå in VIP-ingången, förbi alla andra. Vaktens kompis ledde oss in, betalade vårat inträde (ca 250:- var) och gick sedan ut igen. Perfekt start på kvällen, tyckte vi! Stället var stort, fullt med snygga människor i glamourösa outfits och partyhumören verkade vara på topp - precis som vårat. Vi beställde vin och sneglade upp då & då på den stora skärmen i taket där de visade EMA galan. Senare, när vi gick därifrån, såg vi att våra favoritkillar (TH) visades på TV-skärmen vid utgången. Dags för nästa ställe! Det blev Pink - en gaybar som låg längre upp på gatan. Haha! DJ:n var störtskön. Vi blev dock inte kvar där länge, utan fortsatte istället till Mosquito - en nattklubb där det ryktades att någon känd hade efterfest, men vakterna vid VIP-rummet var stenhårda, så vi såg inte vem det var. Vi festade istället resten av kvällen bland alla andra glada människor där.

Efter en grym kväll så åkte vi till Princess Dock och avslutade där kvällen på Malmaison (hotellet där bl.a. TH bodde) med ett långt snack med Sugarbabes manager medans Tillan var upptagen med att prata med en av medlemmarna från 30 Seconds To Mars och det italienska bandet Finley i receptionen. Lauri (The Rasmus) höll på att skoja i baren och tydligen så hade vi precis missat tvillingarna Kaulitz som också tydligen hade efterfestat i baren. Damn it. Hade vi vetat då att dem var där så hade vi gått in i baren och satt oss vi också, och tagit några glas vin/drinkar, eftersom vi ändå var där. Men jaja, det är inte värt att ha ångest för det nu. (Även om det är lättare sagt än gjort.) Jag hade i alla fall grymt roligt under kvällen!Tillan & jag i taxin på väg till Newz Bar


Newz Bar. Bild från Google, tagen uppifrån från VIP-rummet


Jag, innan vi gick till Pink


@ Mosquito

Det blev en underbar andra, och sista, partykväll i Liverpool! ♥

Kommentarer
Postat av: Tillan

Ja det var en helt underbar kväll, FAN att vi inte gick och satte oss i baren! Ångest förevigt, JA! Ringer dig ikväll, måste få ur mina tankar! xP FAN, vad snygg du var på den där bilden på bara dig innan vi gick till Pink, snygging!!:D PUSS!

2008-11-12 @ 21:08:10
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: Yoliduuu (sweetie for you :P)

Hiii sweetie!!

You looks VERY prety in the photos...

LIKE EVER!! haha.a lot of kisses :) <33

2008-11-13 @ 02:33:32
Postat av: Yoliduuu (sweetie for you :P)

Hiii sweetie!!

You looks VERY pretty in the photos...

LIKE EVER!! haha.a lot of kisses :) <33

2008-11-13 @ 02:42:53
Postat av: sara

låter jättekul, skulle också velat åka dit :)

2008-11-16 @ 16:54:13
URL: http://sariiiih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0