Twilight

Igår kväll såg jag & Lina Twilight för första gången på bio och jag hade som mål att lyckas gå ut ur biosalongen utan en crush på Edward Cullen. What can I say?.... I totally failed. Haha! Filmen var jättebra och jag har nu stora problem med att få ut Edward ur mitt huvud. Visst kommer det en fortsättning på filmen? Gud, jag måste verkligen köpa filmen sen. Ännu en film att plåga mig med, kär i kärleken som jag är. Något jag märkt att det blivit en stor diskussion om, är runt det här att skilja på Robert Pattinson och Edward Cullen, karaktären. Jag förstår inte vad det är som är så svårt, det är två olika personer - skillnaden är ju så självklar. Det jag gillade med Edward var.. ja, allt? Men jag måste lägga till en kommentar om hans utseende... Robert har ett väldigt vackert ansikte, men i filmen, med sminket och just den där frillan, så tycker jag att han blir dubbelt så snygg än Robert är i vanliga fall. Förstår ni hur jag menar? Det är hur han ser ut som Edward som jag gillar bäst med andra ord. Edward ser lite farlig ut och det är väldigt sexigt tycker jag.

Jag kopierade två kommentarer om Edward - den första från en fansida och den andra från min systers bilddagbok. Det är så sant som det är skrivet: killar har nu, i många tjejers ögon, lite mer att leva upp till. Haha..


• "I am absolutely in love with Edward Cullen. I just wish human guys could stand up to this competition. haha It really is sad."  - Fan

• "Det känns som att karaktären Edward har förstört alla världens killar."  - Lina



And so the lion fell in love with the lamb


Kommentarer
Postat av: Elvira

Hahah told ya:D! Han är omänskligt het! fast de e ju det som är meningen iofs;)

2008-12-21 @ 17:19:56
URL: http://elviraas.musicblogg.se
Postat av: p

åh jag har inte sett filmen ännu, men var och varannan som ser den - precis som du nu gjort - faller ju pladask för den där mystiska killen. Jag vet fan inte om jag vågar se den längre, haha ;o

2008-12-21 @ 18:13:23
URL: http://petriss.blogg.se/
Postat av: rebecka

Det är fullkommligt omöjligt att inte ha en crush på rob efter som sett filmen! Helt otrolig är den, håller på med boken just nu, underbar! :)

2008-12-25 @ 16:04:34
URL: http://thsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0